Power-Break

Mopperende collega’s, klagende klanten, een stortvloed aan mail en dan ook nog…. die telefoon! Is er ook nog tijd voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Stap uit de waan van de dag!

Power-Break

Stap uit de waan van de dag, neem een Power-Break! Een leerzame dag die enthousiasmeert, inspireert en aanzet tot eigen initiatief. De Power-Break is speciaal ontwikkeld om jou met een positieve boost terug te laten keren naar het werk. Daarnaast geven wij jou een aantal praktische handvatten om je vaardigheden en persoonlijke resultaten aantoonbaar te verbeteren!

Wat is de Power-Break

De Power-Break is een unieke training, gericht op een maximale persoonlijke ontwikkeling. Wij zien als geen ander in dat dit niet enkel door vaardigheden bereikt wordt. Daarom gaat de Power-Break ook dieper in op jouw eigen gedrag en motivatie. Dat maakt deze dag uniek en geeft jou een positieve boost.

De thema’s zijn praktijkgericht en worden verzorgd door ervaren trainers. Door de interactieve aanpak worden de thema’s zo veel mogelijk op jouw situatie afgestemd.

Onderwerpen

De stof wordt elke editie aangepast op de laatste ontwikkelingen. Dit brengt grote voordelen mee voor jou en je werkgever. De volgende onderwerpen staan deze editie centraal:

  • Sterke persoonlijke doelen en motivatie
  • Jouw persoonlijke en zakelijke verbeterpunten
  • De eigenschappen van succes
  • Het vergroten van je overtuigingskracht
  • Het aannemen van een proactieve houding
  • Staande blijven in het digitale tijdperk

Een training heeft pas het effect als deze kan worden doorgezet naar de praktijk. Om dit te optimaliseren creeer jij jouw eigen actieplan voor de eerstvolgende 100 dagen!

Algemene informatie

Komende edities

  • 1 februari 2018

Looptijd: 1 dag, 9:30 – 16:30

Groep: 6-16 deelnemers

Kosten: € 295,- excl. BTW

Locatie: Nieuwkoop

Deelnemers aan de training krijgen na afloop het boek Succesvol Functioneren. De stof van het boek is verwerkt in de training.

X