Een heugelijke gebeurtenis vond vorige week plaats: de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst tussen Ivo van Haren van Van Haren Publishing en Wim Kweekel van Kweekel Business Consultants, die ook de initiator is van de community voor resultaatgericht ondernemen en organiseren.

Deze samenwerking biedt veelbelovende vooruitzichten voor ons aanstaande boek “Resultaatgericht Ondernemen en Organiseren,” dat een holistische benadering van organisatie bepleit.

Kernonderwerpen in het boek
Het boek zal uitvoerig ingaan op diverse essentiële thema’s:

Meer dan een uitgever
Van Haren gaat veel verder dan het sec publiceren van boeken. Met hun expertise zal Van Haren de principes uit het boek vertalen naar praktische hulpmiddelen, zoals courseware, examens, licenties en eLearning modules. Deze tools zijn ontworpen om de kennis toegankelijker en toepasbaar te maken voor professionals wereldwijd.

Samen bouwen aan een community
Ons doel is om gezamenlijk de community rond resultaatgericht ondernemen en organiseren verder uit te bouwen. Dit partnerschap belooft elk bedrijf dat streeft naar verbetering, met beproefde, resultaatgerichte methoden naar een hoger niveau te tillen.

Blijf ons volgen voor meer updates en de officiële release datum van “Resultaatgericht Ondernemen en Organiseren”!

Meer weten?

X