De dag van resultaatgericht leiderschap 2023

In deze dynamische en onvoorspelbare tijd is de continuïteit van een organisatie essentieel. Vooral bij (semi-) private ondernemingen. Continuïteit kan alleen gewaarborgd worden als er permanent aandacht is voor het pro-actief benoemen van de te behalen resultaten en daar vervolgens alles op afstemt. Van de manier van organiseren werken tot het aansturen van medewerkers. En dat laatste dan ook vooral op een manier dat deze bevlogen zijn. Juist dan worden de klanten en de afnemers het meest geholpen en worden de signalen van klanten als eerste opgepakt.

Het streven naar (echt) resultaatgericht werken lijkt de logische reactie. Alleen de praktijk blijkt heel weerbarstig te zijn. Er komt heel veel kijken bij het resultaatgericht organiseren en inrichten van een organisatie; bij het resultaatgericht managen; bij het aansturen van medewerkers en tot slot bij het sec resultaatgericht werken van managers en medewerkers.

Om dit te realiseren en de organisatie te richten en gericht te houden op het rendabel zoeken, vinden en behouden van klanten lijkt resultaatgericht leiderschap een absolute voorwaarde.
Leiderschap waarbij ook en vooral zelfreflectie past: ben ik en zijn we nog op de goede weg?

Resultaatgericht leiderschap is een kunst en een vak op zich. De plek die deze leiders innemen in een bedrijf / organisatie is uniek. Vaak ook is het een solistisch vak.

Om daarbij stil te staan is de “Dag van het Resultaatgericht Leiderschap” in het leven geroepen. De volgende versie is op 23 maart.

Deze dag is er om met het vak bezig te zijn, vakkennis te delen, adviezen te geven en te krijgen, peers te ontmoeten en nieuwe ideeën op te doen en te creëren.

De dag van resultaatgericht leiderschap 2023

We hebben een programma gemaakt waarbij ruimte is voor zowel inhoud als contactmomenten. Wij zijn blij dat wij een aantal zeer ervaren, inspirerende sprekers hebben gevonden op het gebied van resultaatgericht leiderschap.

 

Programma

  Vanaf 12.45 Ontvangst
13.00 Opening ‘De dag van resultaatgericht Leiderschap 2023’ door de dagvoorzitter Sander Jansen.
13.30 Wiemer Kuik: “Waarom resultaatgericht organiseren en leiderschap in dit digitale tijdperk? Zonder kan niet!”
14.15 Korte pauze
14.30 Wim Kweekel: “Waar het nu echt op aan komt: een goede richting, goede doelen en bevlogen medewerkers”
15.15 Korte pauze
15.30 Stefan van Oirschot “Resultaatgericht organiseren bij een tech-bedrijf in een sterk competitieve omgeving”
16.15 Korte pauze
16.30 Ferry van Duijn “Het belang van resultaatgericht leiderschap bij een grote corporate als KPN”
17.15 Sander Jansen:n  de nieuwe boeken over resultaatgericht Organiseren
17.30 Delen, ontmoeten en inspireren waarbij de inwendige mens niet wordt vergeten. Ook en vooral bedoeld om je netwerk uit te breiden.
19.30 Sluiting
Locatie in het centrum van het land.

Graag vieren wij samen met jou ‘De dag van het resultaatgericht leiderschap’. Of je nu wel of (nog) geen leider of manager bent. Jij bent van harte welkom op deze middag. Meld je hieronder aan en laat je inspireren op 23 maart 2023. Kosten voor deelname bedragen €129,95. Voor dit bedrag krijg je ook de laatste boeken uit de reeks Resultaatgericht Organiseren. De leden van de RGO-community kunnen om niet aanschuiven (mits voor 1 maart opgegeven)

Aanmelden De dag van resultaatgericht leiderschap 2023

Na de aanmelding  ontvang je een bevestiging met de laatste informatie.