De middag van het resultaatgericht organiseren 2023

In deze dynamische en onvoorspelbare tijd is de continuïteit van een organisatie essentieel. Vooral bij (semi-) private ondernemingen. Continuïteit kan alleen gewaarborgd worden als er permanent aandacht is voor het pro-actief benoemen van de te behalen resultaten.  En om daar vervolgens alles op te stemmen. Van de manier van organiseren tot het aansturen van medewerkers. En dat laatste dan ook vooral op een manier dat deze bevlogen zijn. Juist dan worden de klanten en de afnemers het meest geholpen en worden signalen van klanten als eerste opgepakt.

In dit digitale tijdperk gaan veranderingen steeds sneller. Juist en vooral door de digitalisering. Het streven naar (echt) resultaatgericht werken lijkt de logische reactie. Alleen de praktijk blijkt heel weerbarstig te zijn. Er komt heel veel kijken bij het resultaatgericht organiseren en inrichten van een organisatie. 

Om de continuïteit van een organisatie te waarborgen moet alles en iedereen gericht zijn op het  rendabel zoeken, vinden en behouden van klanten. Iets waar de hele organisatie op gericht zou moeten zijn. Reflectie is daarbij essentieel: zijn we nog op de goede weg en doen we nog de goede dingen.

Het resultaatgericht inrichten van de organisatie is een kunst en een vak op zich, en iets wat sterk aan verandering onderhevig is.

Om van een afstand te kijken naar jouw organisatie is  “De dag van het Resultaatgericht Organiseren” in het leven geroepen. De volgende versie is op 25 oktober.

Deze dag is er om met het vak bezig te zijn, vakkennis te delen, adviezen te geven en te krijgen, peers te ontmoeten en nieuwe ideeën op te doen en te creëren.

De middag van het resultaatgericht organiseren 2023: 25 oktober.

We hebben een programma gemaakt waarbij ruimte is voor zowel inhoud als contactmomenten. Wij zijn blij dat wij een aantal zeer ervaren, inspirerende sprekers hebben gevonden op het gebied van resultaatgericht organiseren.

 

Programma

 Vanaf 12.45 Ontvangst
13.00Opening ‘De dag van resultaatgericht organiseren 2025’ door de dagvoorzitter..
13.30Wiemer Kuik: “Resultaatgericht Organiseren (RGO) en het herhaalbaar, kopieerbaar en overdraagbaar maken van processen.”
14.15Korte pauze
14.30Gijs Andrea: “De Theory of Constraints (TOC) bij het resultaatgericht inrichten van de organisatie”.
15.15Korte pauze
15.30Nol Schrijvers: “Een praktijk voorbeeld van hoe TOC en RGO groei op kan leveren”.
16.15Korte pauze
16.30Wim Kweekel: “De strategie bij RGO en TOC: de essentie”. 
17.15Afsluiting en laatste boeken
17.30Delen, ontmoeten en inspireren waarbij de inwendige mens niet wordt vergeten. Ook en vooral bedoeld om je netwerk uit te breiden.
19.30Sluiting
Locatie in het centrum van het land. (Utrecht)

Graag vieren wij samen met jou ‘De dag van het resultaatgericht organiseren’. Of je nu wel of (nog) geen leider of manager bent. Jij bent van harte welkom op deze middag. Meld je hieronder aan en laat je inspireren op 25 oktober 2023. 

Aanmelden De middag van het resultaatgericht organiseren 2023

Na de aanmelding  ontvang je een bevestiging met de laatste informatie.

X