[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

De digitale transformatie, een onderwerp waar al menig artikel aan is gewijd. Dat de digitale wereld snel verandert staat vast, maar wat is nu de digitale transformatie? Wat betekent deze disruptie voor jouw organisatie? Hoe ga je mee met deze stroomversnelling? Wim Kweekel en Kenny van Ierlant praten jou bij over de digitale transformatie!

Even voorstellen

Organisatieverbeteraar, auteur en oprichter van de RGO-methode, Wim Kweekel, begeleid al jaren directies en managementteams naar betere resultaten. Begin dit jaar is hij de samenwerking aan gegaan met Kenny van Ierlant. Kenny is Thought Leader Digitale Transformatie en richt zich in die rol op de bewustwording en de gevolgen van deze ontwikkeling. 

Resultaatgericht Organiseren

Steeds meer blijkt hoe passend Resultaatgericht Organiseren is als antwoord op de digitale transformatie (Heb jij de voorbeeldcase al gelezen?). RGO helpt organisaties aantoonbaar om klantgerichter te werken en zich constant te innoveren en verbeteren.

In de onderstaande video wordt jou uitgelegd wat de digitale transformatie is, wat het voor jouw organisatie betekend en wat RGO kan betekenen. Wil jij weten hoe kweekel organisaties ondersteunt bij het behalen van positieve  verandering en de gewenste resultaten? Je leest het hier!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

X