[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”4.4.0″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]Met de introductie van Digitale Transformatie dienstverlening vandaag zet Kweekel de volgende stap in de samenwerking op het gebied van Digitale Transformatie bij onze klanten. Onze visie en ervaring is dat Digitale Transformatie niet alleen gaat over technologie. De combinatie van de toepassing van innovatieve technologie en het bijbehorende, noodzakelijke digitale leiderschap bepalen het succes. Hieruit is het idee van Digitale Transformatie dienstverlening ontstaan, een bundeling van de verandermanagement en leiderschap skillsĀ  van de IT, digitaliseringskennis en realisatiekracht van Kweekel.

Kweekel benadert Digitale Transformatie vanuit 4 domeinen: de klant centraal, Innovatie, Cultuur en Digitaal Leiderschap. Kweekel kiest hiermee voor een unieke aanpak, een aanpak waarin juist die domeinen worden benoemd die bepalend zijn voor het al dan niet slagen van een Digitale Transformatie. Kweekel heeft hiervoor een Transformation Framework ontwikkeld dat, gedragen door de onderliggende technologische ontwikkelingen, het mogelijk maakt succesvol en gestructureerd een Digitale Transformatie te realiseren.

We zijn zeer enthousiast over deze volgende stap in de ontwikkeling van onze dienstverlening en komen graag met jou in gesprek over wat Digitale Transformatie voor jouw organisatie kan betekenen. We nodigen je dan ook graag uit een kijkje te nemen op www.kweekel.nl en vrijblijvend met ons het gesprek aan te gaan![/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

X