[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″ fb_built=”1″ _i=”0″ _address=”0″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” _i=”0″ _address=”0.0.0″ custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0.0.0″]

Elke leider heeft zijn of haar eigen stijl. De manier waarop hij communiceert, reageert op situaties en omgaat met veranderingen. Ga op google eens op zoek naar leiderschapsstijlen en je wordt overspoeld! Dienend leiderschap, Laizzes-faire, Autoritair leiderschap, Democratisch leiderschap, en het zal je niet verbazen, er zijn nog tientallen andere stijlen te vinden.

Of dit erg is? Natuurlijk niet, geen leider is namelijk hetzelfde. Een manier van leidinggeven die bij je past is een belangrijk voorwaarde voor succes. Wel is een leiderschapsstijl slechts een onderdeel. Naast jouw stijl zijn er een heel aantal aspecten die voor iedere manager terugkomen. Denk aan de keuzes op het vlak van strategie en visie, de aanpak van verbeteringen of de te scheppen structuur. Waar houdt jij je aan vast, hoe bepaal jij jullie rode lijn? We omschrijven drie vormen van leiderschap die jou die houvast geven:

 

Digitaal Leiderschap

Digitaal leiderschap is voor leiders die hun organisatie op alle vlakken future proof willen maken en houden. De sterke ontwikkelingen op technologisch vlak kunnen je niet ontgaan zijn. Deze ontwikkelingen geven organisaties kansen voor het (sneller, beter, persoonlijker) bedienen van de klant, het (efficiënter, gebruiksvriendelijker, goedkoper) maken van de processen, het bereiken van nieuwe doelgroepen en nog veel meer.

Het zien van de kansen is één maar bij de realisatie ervan begint het pas echt. Er blijken ineens bijkomende uitdagingen te spelen: Niet iedereen binnen de organisatie wil veranderen! Hoe houden we focus op innovatie? Beheerst iedereen de competenties die nodig zijn? En waar start ik nu eigenlijk?

Precies, dat vereist Digitaal Leiderschap! Als leider zal je bekend moeten zijn met de huidige trends en een visie moeten kunnen vormen op de impact en kansen voor jullie en de klant. Je zal in staat moeten zijn de ontwikkelingen te vertalen naar jullie business model, en de strategie / roadmap hierop vorm te geven. Tot slot ben jij de motivator, overtuiger en verkoper van de verandering. Dat vraagt om de juiste soft skills! Dit totaal is samengebracht tot één training.

 

Resultaatgericht Leiderschap

De titel zegt het al, Resultaatgericht Leiderschap helpt jou om de afdeling zo vorm te geven dat iedereen focus houdt op de jullie gezamenlijke doel! Het helpt duidelijkheid en structuur te creëren voor jou en je team. Wat zijn jullie prioriteiten en hoe ga je die bereiken? Hoe worden jullie de beste? Daarnaast geeft het de handvaten om te bouwen aan een High Performance Cultuur, een gemotiveerd team dat elke dag weer voor beter gaat!

Zo houden jullie constant focus op groei en ontwikkeling, ontdekken jullie verbeterkansen en pakken deze met twee handen aan!

 

Leiderschap & Management

Als leider zijn er veel dingen die om jouw aandacht schreeuwen: Of je even kan aanschuiven bij die meeting. Oh ja, je zou klant X nog bellen! Komt er nu alweer iemand met een vraag? Juist nu jouw inbox overstroomt. Voor je het weet zink je weg in de waan van de dag.

Je kan het er erg lastig mee hebben, op het oog lijken het kleine dingen maar ze bepalen de effectiviteit en jouw plezier! Hoe houdt je nu tijd voor dat wat echt belangrijk is voor jullie resultaat? Hoe communiceer je duidelijk maar wel motiverend voor jouw team! En wat wil je nu eigenlijk zelf nog bereiken?

Leiderschap & Management is een serie van tools die jou helpen om als leidinggevende effectiever en met meer plezier te werken. Je leert de juiste soft skills om overtuigend te communiceren met jouw team, MT en directie. Door verschillende inzichten ontdek je hoe je focus kan houden binnen jouw werk! En vanuit een bewezen theorie ga je werken aan jouw eigen toekomstplan!

Drie vormen van leiderschap waarmee jij gratis kennis kan maken. Omcirkel 8 oktober in jouw agenda, dan vinden namelijk de Speed Trainingen plaats. Een middag waarop je gratis kan inschrijven voor trainingen van Kweekel, FutureXL & RGO. In slechts één uur kun jij kennismaken met een van de trainingen. Kijk of de training bij jou past en ga naar huis met tips & tricks die je direct in de praktijk kan brengen!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.27.1″][et_pb_row _builder_version=”3.27.1″][et_pb_column _builder_version=”3.27.1″ type=”4_4″][et_pb_image src=”https://kweekel.nl/wp-content/uploads/2019/07/Speed-training-banner-1.png” _builder_version=”3.27.1″ hover_enabled=”0″ url=”https://kweekel.nl/speed-training/”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

X