Sinds 1995

Over Kweekel

Kweekel Business Consultants is sinds 1995 een toonaangevend adviesbureau dat gespecialiseerd is in leiderschap, management en organisatieontwikkeling. Met een solide reputatie in de markt staat Kweekel bekend om zijn hoogwaardige trainingen en maatwerkadviesdiensten die organisaties helpen excelleren in een dynamische en snel veranderende wereld.

Missie en diensten

Onze missie is om organisaties te ondersteunen bij het realiseren van hun strategische doelen en duurzame groei. Dit doen we door middel van diepgaande expertise, innovatieve methoden en een pragmatische benadering. Onze diensten omvatten strategisch advies, coaching, interimmanagement en diverse trainingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten.

Focus op echte resulaten

Bij Kweekel Business Consultants geloven we in een aanpak die resulteert in echte, meetbare resultaten. Onze methodologie is gebaseerd op praktijkervaring en wetenschappelijk onderbouwde technieken, wat leidt tot verbeterde klanttevredenheid, medewerkersbevlogenheid, omzetgroei, rendement en kostenbeheersing. Door focus te leggen op het genereren van inkomsten en het optimaliseren van bedrijfsprocessen, helpen we organisaties om hun doelen te bereiken en duurzaam succes te realiseren.

Onze praktijkgerichte aanpak zorgt ervoor dat onze klanten niet alleen strategische inzichten krijgen, maar deze ook effectief kunnen toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden. Dit omvat het stellen van duidelijke doelen, het identificeren van kritische succesfactoren en het implementeren van strategieën die leiden tot continue verbetering en groei.

Praktijkgerichte trainingen

Bij Kweekel Business Consultants geloven we in de kracht van kennis en praktijkgerichte toepassing. Onze trainingen, zoals ‘Resultaatgericht Ondernemen, Organiseren en Managen’, combineren theoretische inzichten met praktische opdrachten, waardoor deelnemers direct aan de slag kunnen met de opgedane kennis. Deze training is reeds gevolgd door meer dan 500 mensen en de behandelde aanpak is door meer dan 150 organisaties in binnen- en buitenland geadopteerd.

Ons team

Onze kern bestaat uit een vast team van ervaren trainers en consultants die een bewezen staat van dienst hebben in diverse sectoren. Daarnaast maken wij gebruik van een netwerk van specialisten die elk een kei zijn in hun vakgebied. Deze experts brengen niet alleen hun diepgaande kennis en ervaring mee, maar ook hun passie en toewijding, wat resulteert in trainingen en adviesdiensten die echt impact maken. Van strategieontwikkeling tot verandermanagement en leiderschapsontwikkeling, wij bieden oplossingen die organisaties helpen om effectief en efficiënt te opereren.

Kennisverspreiding

Kweekel heeft een rijke traditie van kennisverspreiding. Onze oprichter en hoofdtrainer, Wim Kweekel, heeft meer dan 12 managementboeken op zijn naam staan en wordt vaak gevraagd als spreker en thought leader op het gebied van organiseren, leiderschap en management.

Community en certificering

Kweekel Business Consultants is tevens de initiatiefnemer van de community rondom resultaatgericht ondernemen, organiseren, managen en veranderen. Deze community biedt een platform voor kennisdeling en professionele ontwikkeling. Onderdeel van de community is de certificering van adviseurs en (interim)managers. Gecertificeerden worden bij aanvragen uit ons uitgebreide netwerk ingezet, waardoor we een hoogwaardige match kunnen garanderen tussen vraag en aanbod.

Onze aanpak

Bij Kweekel gaan we verder dan alleen advies en training; we bouwen langdurige relaties met onze klanten en begeleiden hen op hun weg naar succes. Onze aanpak is gebaseerd op samenwerking, vertrouwen en resultaatgerichtheid. Wij nodigen u uit om deel te nemen aan onze programma’s en samen met ons te groeien.

Onze klanten

Kweekel Business Consultants bedient een breed scala aan klanten, variërend van grote multinationals tot kleine startups. Het zijn allemaal klanten die daadwerkelijk hun resultaten willen verbeteren. Onze klanten komen uit diverse sectoren, waaronder telecom, havenbedrijven, mediabedrijven, IT, tuinbouw, en internationale ondernemingen. We werken ook met organisaties in specifieke niches zoals letselschade, accountancy, en adviesorganisaties.

Daarnaast hebben we succesvolle samenwerkingen met hogescholen en universiteiten, goede doelen, maatschappelijke organisaties, banken en verzekeringsmaatschappijen. Onze diverse klantengroep weerspiegelt onze veelzijdige expertise en ons vermogen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij de unieke behoeften van elke organisatie.

Maatschappelijke betrokkenheid

Bij Kweekel Business Consultants geloven we sterk in het teruggeven aan de maatschappij. We vinden het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen en een positieve bijdrage te leveren aan de gemeenschappen waarin we actief zijn.

Om onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, sponsoren we diverse sportactiviteiten en steunen we meerdere goede doelen. Wij erkennen het belang van sport als een middel om gezondheid, teamwork en doorzettingsvermogen te bevorderen, en zijn trots op onze rol als sponsor van verschillende sportevenementen en -teams.

Daarnaast bieden we goede doelen en maatschappelijke organisaties een korting van 50% op onze dienstverlening. Wij leveren onze diensten aan deze organisaties tegen kostprijs, omdat we begrijpen hoe cruciaal hun werk is voor het welzijn van onze samenleving. Door onze expertise en middelen beschikbaar te stellen tegen gereduceerde tarieven, hopen we bij te dragen aan hun inspanningen en impact.

Bij Kweekel zijn we toegewijd aan het maken van een verschil, niet alleen in de zakelijke wereld, maar ook in het sociale domein. We blijven streven naar manieren om onze steun te vergroten en een positieve impact te hebben op de maatschappij.

X