Al jaren zeer hoge waarderingen

 Al vele jaren geven wij trainingen op het gebied van resultaatgericht leiderschap, management, organisatie en verandering. En al jaren met een waardering van > 8,9 voor actualiteit en praktische toepasbaarheid.

Onze trainingen

Ben je op zoek naar een resultaatgerichte training met blijvend resultaat, voor jezelf, je organisatie  of  omgeving? Kijk dan snel verder! Al jaren staan trainingen van Kweekel voor leiderschap, persoonlijke groei en daadwerkelijke resultaatverbetering! Wij ondersteunen directie, management en professional bij het behalen van hun doelen. Bekijk hieronder ons trainingsaanbod en ontdek onze open inschrijvingen.

Wil je liever persoonlijk advies? Of ben je op zoek naar meer informatie over een van onze trainingen? Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze! Neem contact met ons op!

Open inschrijving trainingen

Versterk je leiderschapsvaardigheden en managementkennis met onze praktijkgerichte training, ontworpen om jou te helpen uitblinken in elke zakelijke omgeving.

Transformeer jezelf, jouw team en behaal uitzonderlijke resultaten met onze leergang Resultaatgericht Ondernemen, Organiseren en Managen, speciaal ontworpen voor teamleiders en managers.

Breng je strategisch denken naar een hoger niveau met onze intensieve masterworkshop Strategieformulering, perfect voor leidinggevenden die toekomstbestendige plannen willen smeden.

Deze training helpt verkopers en communicatieprofessionals om effectiever te communiceren met klanten. Ze leren gedragsprofielen te herkennen, sterke pitches houden, en omgaan met bezwaren en prijsdiscussies, met als doel het verhogen van de resultaten uit klant- en soortgelijke gesprekken.

Exclusieve bedrijfstrainingen

Elk bedrijf is uniek en elke organisatie staat voor zijn eigen specifieke uitdagingen. Daarom zijn onze in-house trainingen altijd afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Afhankelijk van de situatie ontwikkelen we volledig op maat gemaakte trainingen of passen we bestaande programma’s aan om aan uw specifieke vereisten te voldoen. Hieronder vindt u een selectie van trainingen die wij in-house kunnen verzorgen, of die als basis kunnen dienen voor verdere aanpassingen. In alle gevallen garanderen wij maatwerk met een hoge kwaliteit en met een directe toepasbaarheid. Voor meer informatie of een voorstel, neem contact op of stuur een e-mail naar info@kweekel.nl

Het symfonieorkest fungeert als een krachtige metafoor voor het managementteam, en toont hoe je effectief een team kunt leiden en persoonlijke invloed kunt uitoefenen. Door te oefenen met een heus orkest leer je hoe je veranderingen omarmt, mensen effectief aanstuurt, en het verschil tussen passie en professionele motivatie herkent en toepast.

Werk samen aan een strategisch plan tijdens onze tweedaagse managementsessie, gebaseerd op grondige voorbereidingen en doelgerichte inventarisatiegesprekken. Bereik een gezamenlijk opgestelde, duurzame strategie met concrete veranderdoelen en een gedetailleerde strategiekaart voor de komende periode.

Leer hoe je gedragsvoorkeuren kunt herkennen en toepassen om effectiever te communiceren en samen te werken, en verbeter tegelijkertijd je teamdynamiek en persoonlijke effectiviteit met onze training Gedragsvoorkeuren praktisch toegepast.

Deze training helpt verkopers en communicatieprofessionals om effectiever te communiceren met klanten door middel van de LIFO®-methodiek en de SKEN®-vraagtechniek. Deelnemers leren gedragsprofielen herkennen, sterke pitches houden, en omgaan met bezwaren en prijsdiscussies, met als doel het verhogen van de resultaten uit klantgesprekken.

X