Persoonlijk Leiderschap & Succesvol Functioneren

Organisaties worden geconfronteerd met grote veranderingen. De digitale revolutie zal geen organisatie voorbijgaan en heeft ook gevolgen voor jou. Hoe blijf jij het voortouw nemen en succesvol functioneren?

Persoonlijk Leiderschap & Succesvol Functioneren

Organisaties worden geconfronteerd met grote veranderingen. De digitale revolutie zal geen organisatie voorbijgaan. Nieuwe manieren van (samen) werken ontstaan. Dit heeft vooral gevolgen voor de medewerkers. Zij zijn de belangrijkste schakel in de nieuwe wereld. Zij moeten zich constant aanpassen en zo zelfstandig mogelijk functioneren. 

Juist voor deze medewerker is de training Persoonlijk Leiderschap en Succesvol Functioneren. Het geeft de handvaten om het voortouw te nemen en te blijven groeien.

De volgende onderwerpen staan centraal tijdens de training Persoonlijk Leiderschap & Succesvol Functioneren:

Persoonlijk leiderschap is weten wat je wilt en het voortouw nemen. De medewerker 3.0 zal een over aantal belangrijke competenties moeten beschikken: werk aan het stellen van doelen, prioriteiten, pro-activiteit, discipline en meer.

Een cruciaal onderdeel om succesvol te functioneren is het motiveren, meekrijgen en communiceren met de omgeving.

Tijdens de training krijgen de deelnemers uitvoerig de tijd om de stof te verwerken, te betrekken op hun eigen situatie en om te zetten tot een helder plan inclusief prioriteiten.

Zie voor een uitgebreid programma de brochure.

Stap 1: De intake

Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats. Je kunt hierbij kiezen voor een schriftelijke en/of telefonische intake. Op basis van de intake delen wij je in bij een trainingsgroep met overeenkomstige achtergrond, leerdoelen en aandachtspunten. Hierdoor haal je het hoogst mogelijke rendement uit de training.

Stap 2: De training

De training “Leiderschap en Management” kenmerkt zich door inspirerende inleidingen, die gevolgd worden door theoretische inzichten en praktijkgerichte opdrachten. Plenaire sessies worden afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen. Het trainingsprogramma is zo opgezet dat je met en van elkaar leert. De training wordt gegeven door een ervaren trainer op het gebied van managen en leiderschap.

Stap 3: Het support-programma

Dit duurt zes weken en geeft je de mogelijkheid om ondersteuning te ontvangen van de trainer bij het in de praktijk brengen van je leerdoelen en verbeteringen. Ook heb je gedurende die tijd toegang tot ons online portal.

Het resultaat is zowel op zakelijk als persoonlijk vlak zichtbaar.
Zakelijk gezien zullen de deelnemers beter prioriteiten stellen, beter hun werkzaamheden ordenen en structureren, beter leidinggeven, beter hun medewerkers motiveren en aantoonbaar betere resultaten behalen. Hiernaast zullen zij hun persoonlijke plan uitvoeren wat tot verbetering zal leiden.

Persoonlijk zullen de deelnemers meer overzicht hebben, gemotiveerder zijn, het werk beter verdelen, beter functioneren en een goede balans hebben. Maar bovenal, genoeg zelfvertrouwen hebben om goed leiding te geven.

De gemiddelde waardering van de deelnemers voor deze training is een 9,4!

Dirk Jan Saaltink, (Hersenstichting); Deze training geeft je inzicht in jezelf. Wat je er verder mee doet dat kun je zelf afwegen en bepalen. Onderwerpen als positieve mentale instelling, gewoontes aanpassen, gedrag veranderen en doelen stellen en ook bereiken spraken mij erg aan.

Stefan van Oirschot, (Rhodix); Eindresultaat van de training? Dit is een continue proces dat in gang is gezet. De training heeft een aanpassing in mijn dagelijkse bezigheden doorgevoerd en er voor gezorgd dat ik dingen daadwerkelijk anders ben gaan doen. Door de uitgebreide opvolging ben ik nog bijna dagelijks bezig met de stof uit de training en pas ik bewust dan wel onbewust tenminste dagelijks het geleerde toe.

Roel Schenk, (de Oolderhof); Deze training was een hele mooie kans om in korte tijd erg veel te leren. De training is duidelijk, interessant en boeiend. Ik ga heel veel toepassen: doelen stellen, assertiviteit en uiteraard mijn geheugen verbeteren! (Roel Schenk, de Oolderhof)

Denise Faulborn, (Centraal Administratie Kantoor); Geweldige training waar ik inhoudelijk echt niets op aan te merken heb. Drie dagen aan mezelf kunnen werken en de opbrengst en toepasbaarheid van deze training is echt enorm groot.

Harrie Kabbes, (KPN); Het enthousiasme en de kennis was bijzonder verfrissend. Goed bruikbare materialen en voorbeelden…EEN PLUIM!

Judith Huijssoon, (Planning IT); Ik kan bevestigen dat deze training voor mij en ik denk voor bijna alle medecursisten, een wending heeft gegeven aan ons werkende- en privé-leven. Jullie hebben mij 3 dagen weten te boeien van het begin tot het einde.

Algemene informatie

Komende edities:

  • 22 – 24 juni 2022
  • 21 – 23 september

Looptijd: 3 aaneengesloten dagen (inclusief overnachting)

Groep: 6-16 deelnemers

Kosten: €1995,- excl. BTW / Verblijfskosten: € 595,- excl. BTW

Typisch Kweekel:

  • Alleen de allerbeste trainers uit de praktijk
  • Trainingen met impact
  • Kleine groepen
  • Uniek support-programma
  • Unieke hoge score in NL: 9,2!
  • Trainers die hun kennis en ervaringen ook in boeken hebben vastgelegd.
X