Persoonlijke groei

Stilstand is achteruitgang. We leven in een tijd waar ontwikkelingen elkaar razend snel opvolgen. Hoe blijf jij mee gaan met de veranderingen? Het is belangrijk om te blijven groeien, voor het behalen van de targets, het aansturen van jouw team en de persoonlijke balans.

Wat zijn jouw doelen? Hoe ziet jouw weg naar succes er uit? Werk aan jouw persoonlijke groei!

Trainingen

Met onze hoogwaardige trainingen nemen wij jou mee op een korte break uit de huidige werksituatie. Naar een omgeving met rust, een andere omgeving dan de eigen collega’s en een inspirerende trainer. We staan stil bij nieuwe kennis, vaardigheden of een in te zetten verandering. Zo geven we jou een referentiekader om succesvoller te worden. Haal het beste uit jezelf!

Benieuwd naar ons aanbod?

Persoonlijke groei

Het volgen van een training is niet altijd genoeg. Wij ondersteunen jou graag om de opgedane kennis te borgen. Samen met ons team overleggen wij graag hoe we jou verdere begeleiding kunnen bieden. Bij een deel van onze trainingen ontvangen managers van de deelnemers een ‘handleiding’ met advies. Zo helpen wij cursist en manager het geleerde in de praktijk te brengen. 

De onderstaande directeuren, managers en ambitieuze medewekers gingen jou voor op een van onze trainingen! Ze vertellen jou graag hun persoonlijke verhaal:

Case: Een volgende stap

Hij is een jonge ambitieuze manager en wilt graag groeien. Zijn leidinggevende ziet hem als een groot talent, en heeft hem de uitdaging gegeven een eigen, nieuwe, afdeling op te zetten. Het verhaal van ‘Mobile Performance Manager’ Ferry van Duijn;

‘’Ik vind het belangrijk om altijd te blijven leren en ontwikkelen. Eigen initiatief tonen en laten zien wat je kunt is belangrijk. Je moet tonen dat de wil er is!’’

Case: De wederopbouw van Rendon

Toen William Begthel in 2013 als algemeen directeur bij bouwbedrijf Rendon aan de slag ging, wist hij dat ze voor een grote uitdaging stonden. Het instorten van de gehele bouwmarkt had ervoor gezorgd dat Rendon als bouwgigant moest zien te overleven. De markt kromp ineen en de concurrentie werd heviger. In deze moeilijke periode ontbrak het Rendon aan een duidelijke koers.

William Begthel had al snel door dat de organisatie doelmatiger en efficiënter moest worden ingericht.

Case: Op weg naar FC Barcelona

Nol Schrijvers begon in 1989 op de ICT-afdeling van Beekenkamp Groep. Na jaren ervaring is hij op die afdeling aan de slag gegaan als manager. Hij kent het bedrijf goed, is bekend met de afdeling en de mensen. Toch ging het begin niet gemakkelijk. Er waren veel verbeterpunten, genoeg kritiek en er was weinig te vieren. Het ontbrak aan een richting en structuur. Steeds meer kwam het besef dat er iets moest veranderen.

Case: Op de automatische piloot

Jaap Boot,  Senior Manager bij toenmalig HP dochter ESFDS, merkte dat hij persoonlijk in de automatische piloot was gaan draaien. Hij gaf destijds leiding aan 350 man maar het enthousiasme en de authenticiteit verdwenen steeds meer. Er moest wat gebeuren om het plezier terug te vinden!

Case: Een cultuurshock

 

De overstap van de landmacht naar het bedrijfsleven bood Mark veel mogelijkheden en kansen. Toch was er ook onzekerheid: bij de landmacht was er een vaste structuur, zekerheid en vaste processen. Nu had hij te maken met veranderingen, reorganisaties en steeds veranderende werkwijzen. Een ware cultuurshock!

 

Case: Spanning & communicatie

 

Engin werkte als support engineer bij Livecom toen het bedrijf overgenomen werd door Comsys. Hier groeide hij door naar de functie van technisch projectmanager. Al snel merkte dat er in deze rol een aantal dingen moesten veranderen.

 

Dorpsstraat 197

2421AZ Nieuwkoop

T 0172 – 406 080
E info@kweekel.nl

Dorpsstraat 197

2421AZ Nieuwkoop

T 0172 – 406 080

E info@kweekel.nl

X