Basisvaardigheden Verkopen

Wie kent ze niet? Die professionals die gek zijn van hun vak maar niet kunnen communiceren met klanten. Klanten met wie en voor wie zij het grootste deel van hun werkzame leven doorbrengen. Klanten die ervoor zorgen dat uiteindelijk hun onderneming of de organisatie waar zij deel van uit maken, blijft bestaan. Als deze professionals zich meer en beter in hun klanten zouden leren verdiepen, en daarmee hun professionele potentie beter benutten, zou dit leiden tot langere klantrelaties, meer nieuwe klanten en uiteindelijk meer omzet. Welke zichzelf respecterende professional wil dit niet?

In Basisvaardigheden Verkopen worden alle elementen in het verkoopproces, waar die professional deel van uitmaakt, uitvoerig behandeld. Van verkoopgesprek tot productmarktcombinatie, van account management tot consultative selling, van pijplijn naar targets, van effectief en efficiënt naar persoonlijke gedragsvoorkeuren. Alles wat de professional moet weten over effectief verkopen, inclusief praktische tips en tricks.

Het boek is voor € 28,90 te bestellen bij elke reguliere boekhandel, of rechtstreeks bij de uitgever, Het Nieuwe Vizier, ook voor grotere orders.

X