Publicaties

Digitale trends

Hoe als bedrijf om te gaan met de digitale revolutie

Momenteel vinden er vele veranderingen plaats.   Nu zijn veranderingen uiteraard niet nieuw. Wat wel nieuw is dat de meeste veranderingen digitaal plaats vinden en met elkaar verbonden worden. Dit heeft effect op de maatschappij, individuen en organisaties.

Doelen formulieren

Succes en goed managen start met een goede planning gebaseerd op goede en realistische doelen. Zonder goede doelen wordt het moeilijk de competitie met anderen aan te gaan, goed te managen, de processen goed in te richten en de voortgang te meten. Hoe kun je doelen stellen voor jezelf en jouw team?

Boem! Voort!

Boem! Voort! is een bijzonder boek getuige het onderschrift “Een businessroman over resultaatgericht veranderen”. Het is een parabel (verhaalvorm) van de ervaringen uit de crisis en advieswerkzaamheden van Wim Kweekel.

Resultaatgericht Organiseren

Resultaatgericht Organiseren (RGO) is primair een managementfilosofie: een zienswijze op het snijvlak van mens, werk, organisatie en technologie. RGO is geworteld in de wetenschap van de motivatiepsychologie en een aantal ‘best practices’ uit honderd jaar organisatiekunde.

Hoe schrijf je een goed ondernemingsplan?

De leergang Resultaatgericht Organiseren en Managen is een verdieping op het boek “Hoe schrijf je een goed ondernemingsplan?”. In deze leergang wordt alles toepasbaar gemaakt wat beschreven wordt in het boek! Een leergang die ervoor zorgt dat u doelen behaalt worden!

Succesvol Functioneren

Dit zelfhulpboek start met een uitleg over het gebruik van het boek en vervolgt met diverse suggesties voor snellezen.

Prettig en Effectief Samenwerken

Iedereen weet wel dat je met de één beter kunt opschieten dan met de ander. Dit geldt voor zowel zakelijke contacten als privé. Het heeft te maken met je eigen gedragsvoorkeuren en de voorkeuren van de ander.

We gaan Veranderen!

We gaan veranderen! is geschreven voor managers die starten met veranderingen en professionals die ondernemingsraden adviseren. 

Resultaatgericht Werken, Managen en Organiseren

Resultaatgericht werken, managen en organiseren gaat op een zeer praktijkgerichte manier in op het vraagstuk van de juiste dingen juist doen.