Doelen bereiken met “high-performance-teams”.
Een masterclass voor resultaatgerichte managers.

In dynamische organisaties vormt het effectief leiden van teams en het consequent behalen van doelen een continue uitdaging voor managers. Deze masterclass biedt concrete, toepasbare strategieën en inzichten voor het cultiveren van high-performance teams die excellente resultaten leveren.

Er zijn vijf kernpresentaties die elk een belangrijk aspect van resultaatgericht management belichten. Er wordt eerst onderzocht waarom het stellen en behalen van doelen complex kan zijn. Vervolgens wordt de cruciale relatie tussen strategie en doelstellingen besproken, gevolgd door een diepgaande sessie over het definiëren van effectieve doelen en KPI’s. Daarna zal de aandacht zich richten op het opbouwen van high-performance teams, met als laatste de rol van feedback en continue verbetering in het realiseren van duurzaam succes.

Elke presentatie, verzorgd door experts in hun veld, belooft niet alleen theoretische inzichten maar ook praktische tools en technieken. De middag is ontworpen om leiderschap te versterken, de teamdynamiek te verbeteren en een cultuur van continue verbetering te bevorderen.

De masterclass vindt plaats op 14 november, van 13:00 tot 17:00 uur, inclusief een netwerkborrel waar deelnemers in een informele setting kunnen napraten en connecties kunnen leggen. Deze bijeenkomst is essentieel voor managers die hun leiderschapsvaardigheden willen aanscherpen, hun teams naar hogere prestaties willen stuwen en de doelstellingen van hun organisatie effectief willen realiseren. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een selecte groep managers die zich inzetten voor uitmuntendheid in leiderschap en management. R

Reserveer uw plek vandaag nog en zet een stap voorwaarts in de richting van het transformeren van uw teamdynamiek en het behalen van uw meest ambitieuze doelen

Een middag voor resultaatgerichte managers: 14 november 2024.

  • 13.00 Opening en welkom
  • 13.15 De uitdaging van goede doelstellingen. Waarom is het halen van doelen zo moeilijk?
  • 14.00 Van strategie naar actie. De cruciale rol tussen strategie en doelstellingen.
  • 15.00 Het definiëren van effectieve doelen en KPI’s. De zin en onzin van het werken met doelen.
  • 16.00 Bouwen aan High-Performance teams. Hoe concreet te werken aan en met High-Performance teams?
  • 16.45 Afsluiting
  • 17.00 Aangeklede borrel. Ook om nieuwe kennissen op te doen.
Locatie in het centrum van het land.

Je bent van harte welkom op deze middag. Meld je hieronder aan en laat je inspireren op 14 november.

Aanmelden "Doelen bereiken met High-Performance teams"

Na de aanmelding  ontvang je een bevestiging met de laatste informatie.

X