De middag van het resultaatgericht organiseren 2024

Een middag om stil te staan bij het fenomeen resultaatgeicht organiseren. Voor, door en met resultaatgerichte managers, adviseurs en veranderaars.

In dit digitale tijdperk versnellen veranderingen in een ongekend tempo, voornamelijk door de digitalisering. Het streven naar echt resultaatgericht werken lijkt een logische reactie, maar de praktijk blijkt vaak weerbarstig. Resultaatgericht organiseren en het inrichten van een organisatie is een complexe opgave.

Het waarborgen van de continuïteit van een organisatie vereist een allesomvattende focus op het doel: het rendabel aantrekken, behouden en bedienen van klanten. Dit moet het fundament vormen waarop de gehele organisatie rust. Reflectie speelt hierbij een essentiële rol: het regelmatig evalueren van de koers en de activiteiten om te verzekeren dat we nog steeds op de juiste weg zijn.

Het inrichten van een organisatie met resultaatgerichtheid als leidraad is een kunst op zich, en deze kunst blijft zich voortdurend ontwikkelen.

Met het oog op deze uitdagingen hebben we “De Middag van Resultaatgericht Organiseren” in het leven geroepen. De eerstvolgende editie vindt plaats op 21 februari.

Deze dag is bedoeld om je onder te dompelen in het vak, kennis te delen, waardevol advies te geven en te ontvangen, collega’s te ontmoeten en nieuwe ideeën te laten bloeien.

De middag van het resultaatgericht organiseren 21 februari.

We hebben een programma gemaakt waarbij ruimte is voor zowel inhoud als contactmomenten. Wij zijn blij dat wij een aantal zeer ervaren, inspirerende sprekers hebben gevonden op het gebied van resultaatgericht organiseren.

 

Programma

  Vanaf 12.45 Ontvangst
13.00 Opening door demiddag-voorzitster Rima Wierenga
13.30 Wiemer Kuik: “Resultaatgericht Organiseren (RGO) en het herhaalbaar, kopieerbaar en overdraagbaar maken van processen.”
14.15 Korte pauze
14.30 Gijs Andrea: “De Theory of Constraints (TOC) bij het resultaatgericht inrichten van de organisatie”.
15.15 Korte pauze
15.30 Nol Schrijvers: “Een praktijk voorbeeld van hoe TOC en RGO groei op kan leveren”.
16.15 Korte pauze
16.30 Wim Kweekel: “De strategie bij RGO en TOC: de essentie”. 
17.15 Afsluiting en laatste boeken
17.30 Delen, ontmoeten en inspireren waarbij de inwendige mens niet wordt vergeten. Ook en vooral bedoeld om je netwerk uit te breiden.
19.30 Sluiting
Locatie in het centrum van het land. (Utrecht)

Graag vieren wij samen met jou ‘De dag van het resultaatgericht organiseren’. Of je nu wel of (nog) geen leider of manager bent. Jij bent van harte welkom op deze middag. Meld je hieronder aan en laat je inspireren op 21 februari.. 

Aanmelden "De middag van het resultaatgericht organiseren 21 februari 2024"

Na de aanmelding  ontvang je een bevestiging met de laatste informatie.

X