Ruud van de Garde

Mijn loopbaan is als marine-officier begonnen, na een opleiding aan het Koninklijk Instituut voor de Marine (KIM). Na diverse operaties in Joegoslavië, Haïti en de Perzische Golf heb ik vanaf 1996 diverse management- en directiefuncties vervuld. Dit in de zakelijke dienstverlening en altijd in conjunctuurgevoelige sectoren als de uitzendbranche (Tempo-Team Group), ICT-dienstverlening (Centric) en de arbeidsbemiddeling (YER). Bouwen, leren, groeien en structureren vormen de rode draad in mijn loopbaan.

Als directeur bij Centric (2001-2006) ben ik nauw betrokken geweest bij de overname van een aantal bedrijven, waarbij ik vervolgens eindverantwoordelijk was de integratie. Bij YER ben ik vanaf 2006 aan de slag gegaan met het opbouwen van de interim-praktijk in Zuid-Nederland. Dit tot een operatie met een omzet van meer dan 12 miljoen begin 2010.

Na in 1992 mijn marine-opleiding wetenschappelijk afgerond te hebben aan de TU Eindhoven, heb ik mij door eigen studie en werkervaring verder bekwaamd in organisatiekunde, psychologie en managementvraagstukken.

Gezien mijn werkervaring en ambitie was de aansluiting bij Kweekel & Partners een logische stap.

X