8 oktober 2019: Ontdek hoe jij gaat groeien!

Op dinsdag 8 oktober is het zo ver, de Speed Trainingen. Een middag waarop je gratis kan inschrijven voor trainingen van Kweekel, FutureXL & RGO. In slechts één uur kun jij kennismaken met een van de trainingen. Kijk of de training bij jou past en ga naar huis met tips & tricks die je direct in de praktijk kan brengen!

Leiderschap & Management

13:00-14:00

Alle aspecten voor de manager van de toekomst!

Als leidinggevende moet je snel schakelen. Buiten het aansturen en motiveren van je team wordt er visie, helderheid en snelheid van jou verwacht. De training Leiderschap en Management vormt een ideale kans om je eigen handelen te spiegelen, te bouwen aan jouw eigen management en communicatie skills.

Trainer Bram Duits kijkt samen met jou naar de belangrijkste facetten van een high performance team! Hoe ga jij dit creëren? Op interactieve wijze gaat hij in op het motiveren van jouw professionals. Zo kun jij morgen al de eerste stappen zetten!

Resultaatgericht Organiseren

14:30-15:30

Een managementstijl waarbij constant verbeteren centraal staat!

Resultaatgericht organiseren is een managementstijl waarmee jij binnen elk type organisatie optimaal kan functioneren. Of je nu leiding geeft aan IT, HR, Operations, Logistiek of Finace, jij bent bepalend voor het succes! Centraal binnen deze stijl staan de structuur en mindset om continue te blijven verbeteren. Natuurlijk wil jij het beste voor jou organisatie, breng daarom helderheid en focus om op de belangrijkste vlakken te blijven groeien!

Founder Wim Kweekel neemt jou in een uurtje mee door de belangrijkste basisprincipes van Resultaatgericht Organiseren. Tussen korte sprints door maakt hij steeds de koppeling naar jouw organisatie.

Digital Leadership

16:00-17:00

De digitale transformatie, van visie naar impact!

De technologische ontwikkelingen vragen veel van professionals en organisaties, maar vormen wel de weg naar een succesvolle toekomst! In het huidige digitale tijdperk wordt er van leiders en managers visie, adaptie, groei en leiderschap verwacht. Hoe neem je jouw organisatie bij de hand in de digitale transformatie?

Expert Sander Jansen laat zien welke aspecten bij een succesvolle transformatie komen kijken. Samen met jou zal hij een verdieping geven op innovatiekracht. Hoe helpen verschillende invalshoeken jullie naar een future-proof businessmodel.

Opleiders

Download de brochure!

Alle informatie over de Speed Trainingen
X