Business Maestro

Wij geloven dat leiderschap zich manifesteert als je ‘impact hebt in voorspelbare én onvoorspelbare situaties’.

Training Business Maestro

 

Resultaatgericht werken is de basis om de focus te houden op dat wat voor jou én je organisatie van belang is. Hoe verkrijg je deze focus en houd je deze focus vast? Hoe laat je genoeg ruimte om van een team een ‘high performance team’ te maken?

Dirigenten hebben een groot luistervermogen, zijn analytisch en tevens inspirerend. Bovenal zijn zij authentieke persoonlijkheden. Luisteren, analyseren, inspireren en puur zijn, zijn de poort naar wederzijds respect, flow en teamprestatie en hiermee de weg naar duurzame samenwerking tussen leider en team.

Nu snelheid en flexibiliteit cruciaal zijn, wil je medewerkers die meedenken, flexibel zijn en verantwoordelijkheid durven nemen voor gezamenlijke en individuele doelen. Het symfonieorkest als metafoor voor je team laat zien en horen hoe de situatie in je team is én hoe deze kan zijn door jouw persoonlijke impact. Je leert het omarmen van verandering, de waarde van overcapaciteit en het verschil tussen passie en professionele motivatie.

Leerdoelen: doelformulering, zelfmanagement, verantwoordelijkheid nemen, basis bekwaamheden (midden) managers en medewerkers.

Bereikt het beste effect in combinatie met een teamsessie over de teamdoelen!

Opbouw programma

Business Maestro bestaat uit één hele dag en 2 episodes van 2 aaneengesloten dagen; vijf dagen in totaal. Na iedere episode volgt een tussenperiode van ongeveer 2 weken waarin je met jouw inzichten gaat interacteren met je omgeving door een aantal technieken verder te oefenen en met je team concrete dingen gaat behouden/verbeteren/creëren. De afronding van iedere episode bestaat uit het expliciet krijgen van je doelen voor de komende periode.

De laatste dag bestaat volledig uit het in de praktijk brengen van alle geleerde attitude, kennis en vaardigheden. Deze dag beschikken we over een compleet orkest en wordt de generale repetitie en concert met publiek de afronding van het programma.

Algemene informatie

Looptijd: één hele dag en 2 episodes van 2 aaneengesloten dagen; vijf dagen in totaal.

Groepsgrootte: 4-12 deelnemers

Kosten
Deelname voor 5 dagen: € 4.200
Arrangement: € 360
Overnachtingen: € 400

Alle bedragen zijn per deelnemer en excl. 21% BTW.

Management Development
Indien dit programma wordt opgenomen als onderdeel van een Management Development programma, maken we maatwerk afspraken over zowel de fit met de kernwaarden en de actuele situatie van de organisatie als over de kosten.

Team
Deze opleiding wordt verzorgd door:

Marcel Geraeds: Dirigeren, authentiek leiderschap
Wim Kweekel: Persoonlijke impact met leiderschapsattitude, -kennis en -vaardigheden
Thierry Maes: Persoonlijke impact in groepsdynamiek
Stephany Turton: Bewust van je lichaam.

Typisch Kweekel:

  • Alleen de allerbeste trainers uit de praktijk
  • Trainingen met impact
  • Kleine groepen
  • Uniek support-programma
  • Unieke hoge score in NL: 9,2!
  • Trainers die hun kennis en ervaringen ook in boeken hebben vastgelegd.
X