Resultaatgerichte organisaties blijven alleen goed functioneren als zij zich permanent aanpassen en verbeteren. Uiteindelijk gaat het om tevredenklanten, tevreden medewerkers en het beste rendement. Dit betekent dat vooral managers zich daar permanent in moeten bewamen.

Refresh Resultaatgericht Organiseren

Resultaatgericht Organiseren is een holistische aanpak die gericht is op het maximaliseren van klanttevredenheid, medewerkersbevlogenheid, rendement en omzet (of bij non-profitorganisaties tegen verantwoorde minimale kosten). Het zijn de leiders en managers die dit samen met de medewerkers/collega’s moeten realiseren.

Bij Kweekel zijn er vele leiders/managers die de training Resultaatgericht Organiseren hebben gevolgd. Daarnaast zijn er veel organisaties waar deze manier van werken is ingevoerd. Juist deze leiders/organisaties/ managers moeten bij blijven. Speciaal hiervoor organiseren wij update, refresh en toepassingsssessie’s. Deze zijn gratis voor diegene de leden van de RGO-community en voor die organisaties waar Kweekel actief is geweest.

Vorm

Het zullen vooralsnog online-sessies zijn die dus weinig tijd in beslag nemen. Kortom snel even je kennis bijspijkeren.

Doel van de sessies

De sessies hebben meerdere doelen. Om te beginnen het weer even ophalen van de stof. Daarnaast het van anderen horen hoe zij de stof hebben toegepast. En vooral ook het uitbreiden van de RGO-kennis.

Algemene informatie

De komende tijd zullen de volgende sessies (on-line) worden gehouden.

Komende editie(s): 

  • 25 mei 2021 – Refresh Resultaatgericht Organiseren.
  • 22 juni 2021 – Digitale trends en het toepassen daarvan binnen het formuleren van strategieën en RGO (n.a.v nieuw boek uit de RGO-academy-reeks) 15.30-17.30
  • 7 september 2021 – Bevlogen medewerkers (n.a.v nieuw boek uit de RGO-academy-reeks) 15.30-17.30

Prijs: Deelname is gratis voor iedereen die deel uitmaakt van de RGO-community en de opdrachtgevers van Kweekel.

Deelnamen: Je kunt deelnemen door je in te schrijven.

Typisch Kweekel:

  • Alleen de allerbeste trainers uit de praktijk
  • Trainingen met impact
  • Kleine groepen
  • Uniek support-programma
  • Unieke hoge score in NL: 9,2!
  • Trainers die hun kennis en ervaringen ook in boeken hebben vastgelegd.