Senior Leiderschap (RGO-C-leadership)

Als leidinggevende ben je constant op zoek naar de nieuwste inzichten en ontwikkelingen. Hoe blijf jij vooroplopen in een snel veranderende wereld?

Training Senior Leiderschap (RGO-C-leadership)

Organisaties worden geconfronteerd met grote veranderingen.
Nu zijn veranderingen niets nieuws, maar wel het feit dat deze vooral digitaal zijn, waarbij alles op elkaar ingrijpt en zorgt voor een snelheid van verandering die ongekend is.

Hoe leiderschap te tonen in deze dynamische omgeving en hoe bedrijven te leiden die binnen deze context moeten overleven en bestaan.

Juist voor die ambitieuze leiders die hier leiding aan willen geven is deze praktische training ontwikkeld, waarbij ook en vooral gebruik wordt gemaakt van elkaars ervaringen.

Hoger Management en C-level Management.

Er wordt stil gestaan bij de context waarbinnen organisaties vandaag de dag moeten functioneren; Maatschappelijk, organisatorisch en technologisch. En vooral op de vraag hoe er mee om te gaan en daarbij te leren van anderen.
 
Vervolgens wordt ingegaan op het verschil tussen leiderschap en managen
 
Bij leiderschap wordt o.a. ingegaan op de gedragskenmerken van leiderschap in het digitale tijdperk en wat de valkuilen daarbij zijn.
 
Bij managen wordt stilgestaan hoe een high-performace organisatie is op te zetten zodat deze de beste resultaten realiseert .
 
En niet in de laatste plaats komt het zelfmanagement aan de orde.
Wat zijn de eigen doelen, maar ook de werk-privebalans komt aan de orde.

Stap 1: De intake

Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats. Je kunt hierbij kiezen voor een persoonlijke en/of telefonische intake, waarbij we uitvoerig stil staan bij je leerdoelen. Hierdoor haal je het hoogst mogelijke rendement uit de training.

Stap 2: De training

De training “Senior Leiderschap”t” kenmerkt zich door inspirerende inleidingen, die gevolgd worden door theoretische inzichten en praktijkgerichte opdrachten. Plenaire sessies worden afgewisseld met het uitwerken van persoonlijke zaken. Het trainingsprogramma is zo opgezet dat je met en van elkaar leert. De training wordt gegeven door een ervaren trainer op het gebied van managen en leiderschap.

Stap 3: Het support-programma

Dit duurt zes weken en geeft je de mogelijkheid om ondersteuning te ontvangen bij het in de praktijk brengen van je leerdoelen en verbeteringen.
Het resultaat is zowel op zakelijk als persoonlijk vlak zichtbaar.

Zakelijk
 gezien zullen de deelnemers beter prioriteiten stellen, beter hun werkzaamheden ordenen en structureren, beter leidinggeven, beter hun medewerkers motiveren en aantoonbaar betere resultaten behalen. Hiernaast zullen zij hun persoonlijke plan uitvoeren wat tot verbetering zal leiden.
 
Persoonlijk zullen de deelnemers meer overzicht hebben, gemotiveerder zijn, het werk beter verdelen, beter functioneren en een goede balans hebben. 

Algemene informatie

Komende editie:

  • 21 – 23 september 2022


Looptijd: 
3 aaneengesloten dagen (inclusief overnachting)

Groepsgrootte: 6 – 10 deelnemers

Kosten:  €2195,- excl. BTW / Verblijfskosten: €595,- excl. BTW

Typisch Kweekel:

  • Alleen de allerbeste trainers uit de praktijk
  • Trainingen met impact
  • Kleine groepen
  • Uniek support-programma
  • Unieke hoge score in NL: 9,2!
  • Trainers die hun kennis en ervaringen ook in boeken hebben vastgelegd.
X