Persoonlijk Leiderschap & Succesvol Functioneren

Elke professional heeft ruimte nodig om te werken aan zijn eigen ontwikkeling. Ben jij al waar je wilt zijn? Persoonlijk Leiderschap & Succesvol Functioneren is voor professionals die dagelijks het beste uit zichzelf willen halen!

Persoonlijk Leiderschap & Succesvol Functioneren

De meegegeven handvatten, eyeopeners en informatie helpen jou een betere balans te vinden tussen werk & privé. Je hebt meer tijd om na te denken over de lange termijn in plaats brandjes te blussen van continue opstapelende problemen. Werk drie aaneengesloten dagen met gelijkgestemden aan balans, zelfvertrouwen en succes!

Onderwerpen

De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

De training Persoonlijk Leiderschap & Succesvol Functioneren helpt jou jezelf te ontwikkelen. Je leert de logica achter gedrag, hoe het ontstaat en hoe het veranderd kan worden.

We zullen ingaan op pro activiteit, weet jij hoe je de regie pakt? Meer controle krijgt, vooruit kan plannen en de focus op het doel houdt?

Wij leren jou hoe je meer zelfmotivatie en discipline krijgt, welk excuus is een goed excuus? We kijken naar de grootste valkuilen bij zelfmotivatie en de wijze waarop jij het beste resultaat behaald. Hiervoor gaan we onder andere in op de wijze waarop hetgeheugen werkt. Weet jij al wat de relatie tussen geheugen en zelfvertrouwen is? We helpen jou je geheugen met een factor twee te verbeteren.

Belangrijk thema is doelstellingen. We kijken naar het verschil tussen een wens en doelstelling en waarom slechts enkelen écht hun doelen halen. Hoe maak je doelen SMART, ziet je toekomstplan er uit en is jouw werk/privé balans.

Je leert de essentie van goede communicatie, we ontdekken wat voor jou de meest effectieve manier van communiceren is! Ook gaan we aan de slag met assertiviteit,we leren jou hoe je goed je grenzen aangeeft, waarom nee zeggen zo moeilijk is, wat waardering zoekend gedrag is en wat de grootste obstakels zijn bij het assertief worden.

Resultaten

Na de training Persoonlijk Leiderschap & Succesvol Functioneren,

Zul je meer zelfvertrouwen hebben, minder opzoek zijn naar waardering, beter motiveren, complimenteren en gedrag kunnen verklaren.

Je zult beter gebruik maken van de eigen tijd en leren effectief prioriteiten te stellen. Samen met het duidelijk kunnen formuleren van doelstelling gaat dit ervoor zorgen dat je tijd overhoudt.

Je zult de training verlaten met een persoonlijk ontwikkelplan voor de korte en de lange termijn. Hierdoor kun je uiteindelijk actiegerichter, planmatiger en resultaatgerichter werken. Dit leidt ertoe dat je geen compromissen meer hoeft te maken tussen werk en privé.

Het gevolg? Betere resultaten, meer overtuigingskracht en overeenstemming!

Referenties

De gemiddelde waardering van de deelnemers voor deze training is een 9,4!

DirkJan Saaltink, (Hersenstichting); Deze training geeft je inzicht in jezelf. Wat je er verder mee doet dat kun je zelf afwegen en bepalen. Onderwerpen als positieve mentale instelling, gewoontes aanpassen, gedrag veranderen en doelen stellen en ook bereiken spraken mij erg aan.

Stefan van Oirschot, (Rhodix); Eindresultaat van de training? Dit is een continue proces dat in gang is gezet. De training heeft een aanpassing in mijn dagelijkse bezigheden doorgevoerd en er voor gezorgd dat ik dingen daadwerkelijk anders ben gaan doen. Door de uitgebreide opvolging ben ik nog bijna dagelijks bezig met de stof uit de training en pas ik bewust dan wel onbewust tenminste dagelijks het geleerde toe.

Roel Schenk, (de Oolderhof); Deze training was een hele mooie kans om in korte tijd erg veel te leren. De training is duidelijk, interessant en boeiend. Ik ga heel veel toepassen: doelen stellen, assertiviteit en uiteraard mijn geheugen verbeteren! (Roel Schenk, de Oolderhof)

Denise Faulborn, (Centraal Administratie Kantoor); Geweldige training waar ik inhoudelijk echt niets op aan te merken heb. Drie dagen aan mezelf kunnen werken en de opbrengst en toepasbaarheid van deze training is echt enorm groot.

Harrie Kabbes, (KPN); Het enthousiasme en de kennis was bijzonder verfrissend. Goed bruikbare materialen en voorbeelden…EEN PLUIM!

Judith Huijssoon, (Planning IT); Ik kan bevestigen dat deze training voor mij en ik denk voor bijna alle medecursisten, een wending heeft gegeven aan ons werkende- en privé-leven. Jullie hebben mij 3 dagen weten te boeien van het begin tot het einde.

Algemene informatie

Komende edities: 

  • 16 t/m 18 mei 2018
  • 14 t/m 16 november 2018

Looptijd: 3 dagen (inclusief overnachting)

Groep: 6-16 deelnemers

Kosten: € 1.995,- excl. BTW / Verblijfskosten: € 595,- excl. BTW

De training is ontwikkeld door Wim Kweekel. Vanuit zijn jarenlange ervaring als trainer, adviseur, crisis- en interim-manager heeft hij instrumenten ontwikkeld om veranderingen te bewerkstelligen en het functioneren van individuen, managers, teams en organisaties te verbeteren.

De training duurt drie dagen. De ontvangst is op woensdagochtend en de afsluiting op vrijdagmiddag.

X