Training

Ben jij opzoek naar een training met blijvend resultaat, voor jezelf of jouw omgeving? Kijk dan snel verder! Al jaren staan trainingen van Kweekel voor leiderschap, persoonlijke groei en resultaatverbetering! Wij ondersteunen directie, management en professional bij het behalen van hun doelen. Bekijk hieronder ons trainingsaanbod en ontdek onze open inschrijvingen.

Wil je liever persoonlijk advies? Of ben je op zoek naar meer informatie over een van onze trainingen? Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze! Neem contact met ons op!

Leiderschap & Management

Als professional wordt er steeds meer van jou verwacht? Zorg dat je de juiste vaardigheden op het gebied van management en leiderschap beheerst.

Bekijk…

Persoonlijk Leiderschap & Succesvol Functioneren

Leer de eigenschappen die jij nodig hebt om overeind te blijven in een snel veranderende wereld. Neem het voortouw en blijf groeien!

            Bekijk

Senior Leiderschap

Als leidinggevende ben je constant op zoek naar de nieuwste inzichten en ontwikkelingen. Hoe blijf jij vooroplopen in een snel veranderende wereld?

Bekijk…

Resultaatgericht Organiseren en Managen

Wendbaarheid en innovatie vormen voor organisaties de sleutel naar continuiteit. Hoe bouw je een organisatie die zichzelf constant verbeterd?

                    Bekijk …

Next IT skills

Van jou als IT-er wordt veel verwacht. Hoe werk je optimaal samen met jouw collega’s en de klant. Wat heb jij nodig om te blijven presteren? 

                    Bekijk…

 

De onderstaande directeuren, managers en professionals gingen jou voor op een van onze trainingen! Ze vertellen jou graag hun persoonlijke verhaal:

Case: Een volgende stap

Hij is een jonge ambitieuze manager en wilt graag groeien. Zijn leidinggevende ziet hem als een groot talent, en heeft hem de uitdaging gegeven een eigen, nieuwe, afdeling op te zetten. Het verhaal van ‘Mobile Performance Manager’ Ferry van Duijn;

‘’Ik vind het belangrijk om altijd te blijven leren en ontwikkelen. Eigen initiatief tonen en laten zien wat je kunt is belangrijk. Je moet tonen dat de wil er is!’’

Case: De wederopbouw van Rendon

Toen William Begthel in 2013 als algemeen directeur bij bouwbedrijf Rendon aan de slag ging, wist hij dat ze voor een grote uitdaging stonden. Het instorten van de gehele bouwmarkt had ervoor gezorgd dat Rendon als bouwgigant moest zien te overleven. De markt kromp ineen en de concurrentie werd heviger. In deze moeilijke periode ontbrak het Rendon aan een duidelijke koers.

William Begthel had al snel door dat de organisatie doelmatiger en efficiënter moest worden ingericht.

Case: Op weg naar FC Barcelona

Nol Schrijvers begon in 1989 op de ICT-afdeling van Beekenkamp Groep. Na jaren ervaring is hij op die afdeling aan de slag gegaan als manager. Hij kent het bedrijf goed, is bekend met de afdeling en de mensen. Toch ging het begin niet gemakkelijk. Er waren veel verbeterpunten, genoeg kritiek en er was weinig te vieren. Het ontbrak aan een richting en structuur. Steeds meer kwam het besef dat er iets moest veranderen.

Case: Op de automatische piloot

Jaap Boot,  Senior Manager bij toenmalig HP dochter ESFDS, merkte dat hij persoonlijk in de automatische piloot was gaan draaien. Hij gaf destijds leiding aan 350 man maar het enthousiasme en de authenticiteit verdwenen steeds meer. Er moest wat gebeuren om het plezier terug te vinden!

Case: Een cultuurshock

 

De overstap van de landmacht naar het bedrijfsleven bood Mark veel mogelijkheden en kansen. Toch was er ook onzekerheid: bij de landmacht was er een vaste structuur, zekerheid en vaste processen. Nu had hij te maken met veranderingen, reorganisaties en steeds veranderende werkwijzen. Een ware cultuurshock!

Case: Spanning & communicatie

 

Engin werkte als support engineer bij Livecom toen het bedrijf overgenomen werd door Comsys. Hier groeide hij door naar de functie van technisch projectmanager. Al snel merkte dat er in deze rol een aantal dingen moesten veranderen.

Dorpsstraat 197

2421AZ Nieuwkoop

T 0172 – 406 080
E info@kweekel.nl

Dorpsstraat 197

2421AZ Nieuwkoop

T 0172 – 406 080

E info@kweekel.nl

X