Onze trainingen

Ben jij opzoek naar een training met blijvend resultaat, voor jezelf of jouw omgeving? Kijk dan snel verder! Al jaren staan trainingen van Kweekel voor leiderschap, persoonlijke groei en resultaatverbetering! Wij ondersteunen directie, management en professional bij het behalen van hun doelen. Bekijk hieronder ons trainingsaanbod en ontdek onze open inschrijvingen.

Wil je liever persoonlijk advies? Of ben je op zoek naar meer informatie over een van onze trainingen? Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze! Neem contact met ons op!

Populaire trainingen van dit moment

Leiderschap & Management (RGO-leadership)

Als professional wordt er steeds meer van jou verwacht? Zorg dat je de juiste vaardigheden op het gebied van management en leiderschap beheerst.

Resultaatgericht Organiseren en Managen
(Fast track: RGO-Foundation en Practitioner)

De training Resultaatgericht Organiseren en Managen geeft de handvaten om de continuïteit van een organisatie (onderdeel) concreet te maken. De training bestaat uit twee aaneengesloten dagen en drie losse vervolg dagen. 

RGO-refresh

De afgelopen jaren zijn er veel deelnemers geweest aan de training Resultaatgericht Organiseren & Managen. 
De inhoud is vooral bedoeld om het zoveel mogelijk toe te passen en de ervaringen te delen.

Leiderschap & Management (RGO-leadership)

Als professional wordt er steeds meer van jou verwacht? Zorg dat je de juiste vaardigheden op het gebied van management en leiderschap beheerst.

Masterworkshop Strategieformulering

Wendbaarheid en innovatie vormen voor organisaties de sleutel naar continuiteit. Hoe bouw je een organisatie die zichzelf constant verbeterd?

Resultaatgericht Organiseren & Managen

De basis (RGO-Foundation)

Deze training leert de deelnemers de essentie van resultaatgericht organiseren, managen en werken. Wat is het en waarop te letten. Dit is de basiscursus van RGO (=Resultaatgericht Organiseren).

Praktisch verandermanagement

De ontwikkelingen in de omgeving van organisaties volgen elkaar in steeds hoger tempo op. Nieuwe technologieën, mondialisering of liberaliserende markten zorgen ervoor dat organisaties permanent moeten kunnen veranderen.

Leiden van Groepsdynamische Processen

Deze training is ontwikkeld om een groep zelf de juiste besluiten te laten nemen en aan te zetten tot een resultaatgerichte uitvoering.

Refresh, update en toepassingssessies Resultaatgericht Organiseren

Resultaatgerichte organisaties blijven alleen goed functioneren als zij zich permanent aanpassen en verbeteren. 

Mijn Resultaatgericht Organisatie

Goed management is de enige mogelijkheid om de continuïteit van een organisatie te waarborgen. Managers en managamentteams die de richting bepalen, de juiste keuzes maken, doelen definiëren, focus houden, en zorgen voor een juiste inrichting.

Leiderschap en transformeren in het digitale tijdperk

In de training Digitaal Leiderschap geven meerdere experts jou inzichten, tools en kennis om een sterke digitaal leider te worden. Workshops, implementatie, praktijk en impact staan centraal! 

Resultaatgericht Organiseren & Managen

De training Resultaatgericht Organiseren en Managen geeft de handvaten om de continuïteit van een organisatie (onderdeel) concreet te maken. De training bestaat uit twee aaneengesloten dagen en drie losse vervolg dagen. De rode draad in de training is het leren identificeren en aanbrengen van verbeteringen in de eigen organisatie.

Masterclass voor resultaatgerichte managers: 14 november

Een middag met als onderwerp: Doelen bereiken met “High-Performance teams”

Introductiemiddag resultaatgericht organiseren: 4 juli

Deze training is een introductie in de materie van het Resultaatgericht Organiseren.

Senior Leiderschap (RGO-C-leadership)

Als leidinggevende ben je constant op zoek naar de nieuwste inzichten en ontwikkelingen. Hoe blijf jij vooroplopen in een snel veranderende wereld?

RGO-refresh

De afgelopen jaren zijn er veel deelnemers geweest aan de training Resultaatgericht Organiseren & Managen. 
De inhoud is vooral bedoeld om het zoveel mogelijk toe te passen en de ervaringen te delen.

Resultaatgericht Organiseren & Managen

Praktisch (RGO-Practitioner)

Deze training leert het toepassen van methodes en technieken om organisaties resultaatgericht te organiseren. Kortom hoe een resultaatgerichte organisatie te creëren. Dit is de verdieping en het praktische toepassen van de basistraining RGO.

Persoonlijk Leiderschap & Succesvol Functioneren

Leer de eigenschappen die jij nodig hebt om overeind te blijven in een snel veranderende wereld. Neem het voortouw en blijf groeien!

Business Maestro

Het symfonieorkest als metafoor voor je team laat zien en horen hoe de situatie in je team is én hoe deze kan zijn door jouw persoonlijke impact.

Je leert het omarmen van verandering, de waarde van overcapaciteit en het verschil tussen passie en professionele motivatie.

 

Mijn Resultaatgericht Organisatie

Goed management is de enige mogelijkheid om de continuïteit van een organisatie te waarborgen. Managers en managamentteams die de richting bepalen, de juiste keuzes maken, doelen definiëren, focus houden, en zorgen voor een juiste inrichting.

Maatwerk training

Elk bedrijf is anders, voor ieder bedrijf is er dus ook een andere weg naar resultaat. Wij werken graag samen aan deze weg naar succes!

Case: Een volgende stap

Hij is een jonge ambitieuze manager en wilt graag groeien. Zijn leidinggevende ziet hem als een groot talent, en heeft hem de uitdaging gegeven een eigen, nieuwe, afdeling op te zetten. Het verhaal van ‘Mobile Performance Manager’ Ferry van Duijn; ‘’Ik vind het belangrijk om altijd te blijven leren en ontwikkelen. Eigen initiatief tonen en laten zien wat je kunt is belangrijk. Je moet tonen dat de wil er is!’’

Case: De wederopbouw van Rendon

Toen William Begthel in 2013 als algemeen directeur bij bouwbedrijf Rendon aan de slag ging, wist hij dat ze voor een grote uitdaging stonden. Het instorten van de gehele bouwmarkt had ervoor gezorgd dat Rendon als bouwgigant moest zien te overleven. De markt kromp ineen en de concurrentie werd heviger. In deze moeilijke periode ontbrak het Rendon aan een duidelijke koers.

William Begthel had al snel door dat de organisatie doelmatiger en efficiënter moest worden ingericht.

Case: Op weg naar FC Barcelona

Nol Schrijvers begon in 1989 op de ICT-afdeling van Beekenkamp Groep. Na jaren ervaring is hij op die afdeling aan de slag gegaan als manager. Hij kent het bedrijf goed, is bekend met de afdeling en de mensen. Toch ging het begin niet gemakkelijk. Er waren veel verbeterpunten, genoeg kritiek en er was weinig te vieren. Het ontbrak aan een richting en structuur. Steeds meer kwam het besef dat er iets moest veranderen.

Case: Op de automatische piloot

Jaap Boot,  Senior Manager bij toenmalig HP dochter ESFDS, merkte dat hij persoonlijk in de automatische piloot was gaan draaien. Hij gaf destijds leiding aan 350 man maar het enthousiasme en de authenticiteit verdwenen steeds meer. Er moest wat gebeuren om het plezier terug te vinden!

Case: Een cultuurshock

De overstap van de landmacht naar het bedrijfsleven bood Mark veel mogelijkheden en kansen. Toch was er ook onzekerheid: bij de landmacht was er een vaste structuur, zekerheid en vaste processen. Nu had hij te maken met veranderingen, reorganisaties en steeds veranderende werkwijzen. Een ware cultuurshock!

 

Case: Spanning & communicatie

Engin werkte als support engineer bij Livecom toen het bedrijf overgenomen werd door Comsys. Hier groeide hij door naar de functie van technisch projectmanager. Al snel merkte dat er in deze rol een aantal dingen moesten veranderen.

X