Persoonlijk Leiderschap & Succesvol Functioneren

Organisaties worden geconfronteerd met grote veranderingen. De digitale revolutie zal geen organisatie voorbijgaan en heeft ook gevolgen voor jou. Hoe blijf jij het voortouw nemen en succesvol functioneren?

Persoonlijk Leiderschap & Succesvol Functioneren

Organisaties worden geconfronteerd met grote veranderingen. De digitale revolutie zal geen organisatie voorbijgaan. Nieuwe manieren van (samen) werken ontstaan. Dit heeft vooral gevolgen voor de medewerkers. Zij zijn de belangrijkste schakel in de nieuwe wereld. Zij moeten zich constant aanpassen en zo zelfstandig mogelijk functioneren. Juist voor deze medewerker  is de training Persoonlijk Leiderschap en Succesvol Functioneren. Het geeft de handvaten om het voortouw te nemen en te blijven groeien.

Onderwerpen

De volgende onderwerpen staan centraal tijdens de training Persoonlijk Leiderschap en Succesvol Functioneren:

Persoonlijk leiderschap is weten wat je wilt en het voortouw nemen. De medewerker 3.0 zal een over aantal belangrijke competenties moeten beschikken: werk aan het stellen van doelen, prioriteiten, pro-activiteit, discipline en meer.

Een cruciaal onderdeel om succesvol te functioneren is het motiveren, meekrijgen en communiceren met de omgeving.

Tijdens de training krijgen de deelnemers uitvoerig de tijd om de stof te verwerken, te betrekken op hun eigen situatie en om te zetten tot een helder plan inclusief prioriteiten.

Zie voor een uitgebreid programma de brochure.

Werkwijze

Stap 1: De intake

Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats. Je kunt hierbij kiezen voor een schriftelijke en/of telefonische intake. De intake heeft als doel de leerdoelen zo goed mogelijk af te stemmen. Hierdoor haal je het hoogst mogelijke rendement uit de training.

Stap 2: De training

De training gaat uit van het principe “A man convinced against his will, remains of the same opinion still”. Daarom overtuigen de deelnemers zichzelf van de bruikbaarheid van de stof. Om dit te bereiken wordt een werkwijze gehanteerd waarbij de aangereikte denkbeelden onmiddellijk in de praktijk worden toegepast.

Stap 3: Het support-programma

Dit duurt zes weken en geeft je de mogelijkheid om ondersteuning te ontvangen van de trainer bij het in de praktijk brengen van je leerdoelen en verbeteringen. Ook heb je gedurende die tijd toegang tot ons online portal.

Resultaten

Het resultaat is zowel op zakelijk als persoonlijk vlak zichtbaar. Zakelijk gezien zullen de deelnemers beter prioriteiten stellen, beter hun werkzaamheden ordenen en structureren, beter communiceren, anderen beter motiveren en aantoonbaar betere resultaten behalen. Hiernaast zullen zij hun persoonlijke plan uitvoeren wat tot verbetering zal leiden.

Persoonlijk zullen de deelnemers meer overzicht hebben, gemotiveerder zijn, het werk beter verdelen, beter functioneren en een goede balans hebben. Maar bovenal, genoeg zelfvertrouwen hebben om goed te functioneren en het voortouw te nemen.

Referenties

De gemiddelde waardering van de deelnemers voor deze training is een 9,4!

DirkJan Saaltink, (Hersenstichting); Deze training geeft je inzicht in jezelf. Wat je er verder mee doet dat kun je zelf afwegen en bepalen. Onderwerpen als positieve mentale instelling, gewoontes aanpassen, gedrag veranderen en doelen stellen en ook bereiken spraken mij erg aan.

Stefan van Oirschot, (Rhodix); Eindresultaat van de training? Dit is een continue proces dat in gang is gezet. De training heeft een aanpassing in mijn dagelijkse bezigheden doorgevoerd en er voor gezorgd dat ik dingen daadwerkelijk anders ben gaan doen. Door de uitgebreide opvolging ben ik nog bijna dagelijks bezig met de stof uit de training en pas ik bewust dan wel onbewust tenminste dagelijks het geleerde toe.

Roel Schenk, (de Oolderhof); Deze training was een hele mooie kans om in korte tijd erg veel te leren. De training is duidelijk, interessant en boeiend. Ik ga heel veel toepassen: doelen stellen, assertiviteit en uiteraard mijn geheugen verbeteren! (Roel Schenk, de Oolderhof)

Denise Faulborn, (Centraal Administratie Kantoor); Geweldige training waar ik inhoudelijk echt niets op aan te merken heb. Drie dagen aan mezelf kunnen werken en de opbrengst en toepasbaarheid van deze training is echt enorm groot.

Harrie Kabbes, (KPN); Het enthousiasme en de kennis was bijzonder verfrissend. Goed bruikbare materialen en voorbeelden…EEN PLUIM!

Judith Huijssoon, (Planning IT); Ik kan bevestigen dat deze training voor mij en ik denk voor bijna alle medecursisten, een wending heeft gegeven aan ons werkende- en privé-leven. Jullie hebben mij 3 dagen weten te boeien van het begin tot het einde.

Algemene informatie

Komende edities:

  • 21 t/m 23 april 2021

Looptijd: 3 dagen (inclusief overnachting)

Groep: 6-16 deelnemers

Kosten: € 1.995,- excl. BTW / Verblijfskosten: € 595,- excl. BTW

De training duurt drie dagen. De ontvangst is op woensdagochtend en de afsluiting op vrijdagmiddag.

Bij onvoldoende aanmeldingen kan Kweekel beslissen de training te verplaatsen naar een van de volgende edities. De deelnemers ontvangen hiervan bericht waarna gezamenlijk de meest passende oplossing wordt gekozen. 

Typisch Kweekel:

  • Alleen de allerbeste trainers uit de praktijk
  • Trainingen met impact
  • Kleine groepen
  • Uniek support-programma
  • Unieke hoge score in NL: 9,2!

 

X