Sales Excellence

Mede dankzij de technologische ontwikkelingen verandert de wereld om ons heen razendsnel. Ook de klant verandert hierin mee! Onderscheid in klantrelatie en beleving wordt voor bedrijven steeds belangrijker! Het bouwen en behouden van een sterke relatie met de klant is echter moeilijker dan het lijkt.

Hoe blijven jullie de aansluiting houden? Wij helpen al jaren organisaties hun sales te verbeteren op het gebied van strategie, management en resultaten! 

Werken met Kweekel:

Volledig: Van analyse tot ontwerp, uitvoering en intervisie! Wij nemen uitgebreid de tijd om ons in te leven in de werkomgeving van de beoogde deelnemers.

100% op maat: Samen ontwerpen wij onze maatwerk training zo dat jullie trainingsdoelen optimaal worden bereikt. Jullie wensen zijn de uitgangspunten voor onze uitvoering.

Professioneel: De training wordt gegeven door ervaren specialisten die op de hoogte zijn van de laatste technieken.

Maatwerk training

Een training voor elke organisatie en iedereen die wil groeien en verbeteren in verkoop, klantcontact en partnerships. Niet alleen de verkoper krijgt meer “skills” ook de manager en de organisatie krijgen meer grip op het salesproces en de resultaten van zijn/haar “sales” mensen.

Samen stellen wij een uniek programma samen om het hoogst mogelijke rendement voor jullie organisatie te behalen!

Management

Elke dag het maximale uit jouw team halen is meer dan alleen vertellen wat met moet doen. De rol en houding van de manager is cruciaal in het bereiken van de resultaten van de afdeling. Bij de rol van de salesmanager komen veel vaardigheden kijken! Hoe zorg je voor duidelijkheid en visie en laat je jouw team maximaal presteren?

Mogelijke onderwerpen
 • Sales strategie en realisatie
 • Ontwikkeling verkoopplan
 • Het aansturen van een sales organisatie
 • Motivatie en high performance teams
 • De weg naar klantloyaliteit
 • Optimalisatie samenwerking Marketing & Sales

Benieuwd naar meer opties? Neem contact met ons op!

Sales team

Of het nu verkopers, customer service of account managers zijn, deze mensen zijn het visitekaartje van jullie bedrijf. Elke dag opnieuw staan ze in contact met de klanten en vertegenwoordigen ze zo een enorme waarde voor jullie organisatie. Ieder klankgesprek is anders, hoe zijn ze flexibel en weten ze steeds maximaal te presteren?

Mogelijke onderwerpen
 • Bewustwording eigen gedrag en communicatiestijl
 • De verschillende koopmotieven.
 • Persoonlijke invloed op de vertrouwensrelatie.
 • Versterken invloed op het gunningsproces.
 • Succesvolle communicatie met verschillende klanttypen.
 • Pro activiteit in relatie tot de klant.
 • Het creëren van een optimale klantrelatie.
 • Verschillende fasen van het klantcontact.
 • Omgaan en overwinnen van weerstand.

Benieuwd naar meer opties? Neem contact met ons op!

Sales-coaching

Middels onze specialistische coaching helpen wij salesmanagers en professionals hun prestaties te verbeteren of door te groeien in hun vak.  Kom gratis in contact met een van onze specialisten en ontdek hoe hij jou kan helpen groeien! 

Verbeterde klantgerichtheid

Duidelijke salesstrategie

Succesvolle communicatie

Betere salesresultaten

Het herkennen van gedrag en het aanpassen op dat van mijn gesprekspartner, veel toepasbare elementen uit het klankgesprek. Ik heb mijn leerdoel meer dan bereikt!

Arjan Wiegman

Solution Architect

Ik heb de training als zeer prettig ervaren. De trainer was erg ervaren en hield ons goed bij de les. De inhoud was praktisch en goed toepasbaar!

Richard Koldewijn

Senior Sales

Training van Kweekel was voor mij een eye-opener. Vooral de verschillende gedragsstijlen! De stof wordt met veel passie voor sales overgebracht, dat maakt dat je goed bij de les blijft. Het groepsproces en de rollenspellen hadden een absolute meerwaarde voor mij.

Joris van Gool

Inside Sales

X