Dank!

Om te beginnen wil ik je hartelijk bedanken voor het meelezen. Met jouw commentaar kunnen we het boek verbeteren.

Als dank zal ik je naam opnemen in het boek. Ook zal ik je uitnodigen bij de uiteindelijke boekpresentatie. Je krijgt dan uiteraard een van de eerste exemplaren.

Alleen leesbaar voor aanmelders

Deze pagina’s zijn alleen te lezen door iedereen die zich heeft aangemeld. Ik zal met het vorderen van het boek hier steeds delen plaatsen. Ik hoop daarbij een min of meer logische volgorde aan te houden. Ze staan dan steeds hier.

Tot nu toe zijn de volgende onderdelen geplaatst:

– Een deel uit hoofdstuk 1: wat is de doelgroep van het boek.
 2. Faalfactoren iin organisaties
– 3. Het fundament van een resultaatgerichte organisatie
– 4. Het realiseren van een een resultaatgericht organisatie
– 5. Het transformeren naar een resultaatgerichte organisatie
– 6.https://kweekel.nl/6-de-resultaatgerichte-organisatie. De resultaatgerichte organisatie (Hoe ziet dat eruit?). Dit is het eerste deel van dat hoofdstuk.

Naast het boek zal er aanvullende informatie op internet verschijnen

In de loop der jaren heb ik heel veel informatie over resultaatgericht organiseren, managen en veranderen geschreven en ontwikkeld. Niet alles is even relevant voor het boek. En daarnaast zou het dan wel heel uitgebreid worden. Minder relevante delen zullen op afgeschermde plaats op internet worden geplaatst.
Ook de onderwerpen die niet in het boek komen maar wel op de afgeschermde pagina’s zal ik hier publiceren. Simpelweg omdat ik ook daar jou commentaar op op prijs stel. Meelezers hebben ook toegang tot deze aanvullende informatie. Het enige wat je hoeft te doen is je even aan te melden via: https://rgo-institute.com/rgo-login/

Leeswijzer: van achteren naar voren

Ik publiceer de onderdelen in een (zoveel mogelijke) logische volgorde. Ik doe dat in de vorm van blogs, omdat daar het makkelijkst commentaar op is te leveren.
Om de onderdelen in logische volgorde te zien kun je het beste van “achteren naar voren” lezen. Ofwel beginnen bij de oudste blogs.

Voorlopige titel van het boek

Als werktitel heb ik voorlopig gekozen voor “Resultaatgericht Organiseren: de sleutel tot duurzame groei”.

Belofte van het boek

Wat is de lezer wil bieden is: het daadwerkelijk gaan realiseren van duurzame groei als het gaat om klanttevredenheid, medewerkersbevlogenheid, omzet en rendement. Er zal onder meer worden ingegaan op:

Het boek moet daarbij vooral praktisch zijn.

Het geven van commentaar

Commentaar op teksten? Graag. Het boek wordt er alleen maar beter op. Commentaar kun je op een aantal manieren leveren. Om te beginnen kun je het commentaar plaatsen bij de blog. Deze is dan voor iedereen leesbaar. Ook kun je me een mail sturen (wim@kweekel.nl) of contact met me opnemen (via 0172 40 60 80)

Aan het eind van het schrijf-proces zal er nog een forse redactie plaats vinden. Dan worden alle taal- en stijlfouten er uit gehaald. Daar hoef je verder niet naar om te kijken (tenzij het zeer storend is). Ook zal er dan pas door een vormgever verder gekeken worden naar de tekeningen et cetera.


Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X