Dank!

Om te beginnen wil ik je hartelijk bedanken voor het meelezen. Met jouw commentaar kan het boek aanmerkelijk verbeteren.

Alleen leesbaar voor meelezers

Deze pagina’s zijn alleen te lezen door iedereen die zich heeft aangemeld. Ik zal met het vorderen van het boek hier steeds delen plaatsen. Ik hoop daarbij een min of meer logische volgorde aan te houden. Een overzicht van alle tot nu toe staan hier in de logische volgorde.

Voorlopige titel van het boek

Als werktitel heb ik voorlopig gekozen voor “Resultaatgericht Organiseren: de sleutel tot duurzame groei”.

Nederlandse en Engels versie

Het uiteindelijke boek zal verschijnen bij uitgeverij van Haren. Er zal een Nederlandse en een Engelstalige versie verschijnen.

Onderdeel van een community rond resultaatgericht organiseren en leiderschap

Het boek gaat deel uitmaken van een community rond resultaatgericht organiseren en leiderschap.
De inhoud van dit en de andere boeken wordt momenteel verwerkt tot een aanpak waar:

Het geven van commentaar

Commentaar op teksten? Graag. Het boek wordt er alleen maar beter op. Commentaar kun je op een aantal manieren leveren. Om te beginnen kun je het commentaar plaatsen bij de blog. Deze is dan voor iedereen leesbaar. Ook kun je me een mail sturen (wim@kweekel.nl) of contact met me opnemen (via 0172 40 60 80)

Aan het eind van het schrijf-proces zal er nog een forse redactie plaatsvinden. Dan worden alle taal- en stijlfouten er uit gehaald. Daar hoef je verder niet naar om te kijken (tenzij het zeer storend is). Ook zal er dan pas door een vormgever verder gekeken worden naar de tekeningen et cetera.

Als dank.

Iedereen die meeleest, zal worden vermeld in het boek. Ook zal iedereen worden uitgenodigd voor de boekuitreiking en zal een exemplaar van het boek ontvangen.

ALLE DELEN GEPLAATST IN LOGISCH VOLGORDE


Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X