We gaan Veranderen!

 Veel managers hebben ervaren dat slechts enkele veranderingstrajecten naar wens verlopen. Andere trajecten, echter, komen uiterst moeizaam op gang, verlopen niet volledig naar wens, duren te lang, kosten te veel en leveren uiteindelijk niet het gewenste resultaat op. Soms met vergaande organisatorische, personele en financiële gevolgen. Wim Kweekel heeft onderkend dat er een aantal kritische succesfactoren zijn die bepalend zijn bij het succesvol ten einde brengen van een verandering. ‘We gaan veranderen!’ geeft hier een overzicht van. Het maakt een einde aan de onzekerheden bij het leiden van veranderingen. De muis Charles ontdekt de wetmatigheden van veranderingstrajecten.

We gaan veranderen! is geschreven voor managers die starten met veranderingen en professionals die ondernemingsraden adviseren. Het boek is bovendien zeer geschikt om veranderingsmanagers op te leiden door duidelijk te maken waar het nu echt om gaat bij het doorvoeren van veranderingen.

Het boek is voor € 9,40 te bestellen bij elke reguliere boekhandel, of rechtstreeks bij de uitgever, Het Nieuwe Vizier, ook voor grotere orders.

X